Ara

4A sınıfı öğretmenimiz NURAN YAYIK  ve 4B sınıfı öğretmenimiz NİHAL TERGEK  öğrencileri ile Atasözleri ve Deyimler Sergisi düzenledi. Sergi Okul Müdürümüz Turhan DEMİRTAŞ ve öğretmenlerimizin katılımıyla İngilizce Dersliğinde açıldı.Hafta boyunca tüm sınıflarımızın ziyaretine açık olacak olan sergide öğrencilerimiz atasözleri ve deyimlerimizi somutlaştırarak anlatıyor.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi,bakanlığın hedefleri doğrultusunda tüm sınıflara psikolojik sağlamlık olgusunu anlayabilmek ve psikolojik sağlamlığın bileşenleri hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla sınıf çalışmaları gerçekleştirmektedir.

Kas

CUMHURİYET'iN 100.YILINDA OKULUMUZDA SERGİ DÜZENLEDİK.ÖĞRENCİLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİ.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI OKULUMUZ BAHÇESİNDE COŞKUYLA KUTLADIK.

Ekm

Bilsem bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

Kodlama Haftası(Code Week) kapsamında etkinlikler düzenledik.Bişim Teknolojileri öğretmenimiz Robotik Kodlama Sınıfında öğrencilerimize kodlama ve dijital okur yazarlık etkinlikleri yaptırdı .

Eyl

Öğrencilerimiz ,Maden Tetkik ve Arama Bölge Müdürlüğü ziyaretinde bulundu.Öğrencilerimize çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.

Eyl

'Çevreye Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi 'kapsamında Şehitler Camii'ne ziyaret düzenlendi.

Dördüncü sınıf öğrencilerimiz ,Değerler Eğitimi Kulübü öğretmenlerimiz eşliğinde Şehitler Camii ziyaretinde bulundu.