Nis

Okulumuz 4/İ sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Berrin Küplü önderliğinde düzenledikleri “Sosyal Sorumluluk” projesi kapsamında toplumda farkındalık oluşturmak için kısa film çekimi gerçekleştirdiler. “İhtiyaç sahiplerine yer vermenin öneminin anlatıldığı film çekimi, hem öğrencilerin empati duygularını geliştirdi hem de çektikleri filmle topluma örnek oldular.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla tahsis edilen bir otobüsle gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler yaşlılara, engellilere ve bebeklilere yer vermenin önemini gözler önüne serdi. Otobüs yolculuğu sırasında, bazı öğrenciler yaşlı kılığına bürünerek, bazıları ise ellerinde bebeklerle bu deneyimi yaşadılar.

Bu kısa yolculuk boyunca, ihtiyacı olan insanlara yer vermenin ve onlara yardım etmenin önemi büyük bir vurguyla ortaya kondu. Öğrenciler, sadece kendi rahatlıklarını düşünmek yerine, toplumda daha duyarlı ve sorumluluk sahibi bireyler olmanın gerekliliğini deneyimlediler. Sınıf öğretmenleri Berrin Küplü liderliğinde gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmelerine önemli bir katkı sağladı.

Ock

Dönem sonu  faaliyet haftası kapsamında okul etkinliklerimizden görüntüler. Cuma gününe kadar etkinlik bilgilerimiz yeniden güncellenecektir.

Ock

Öğrencimiz Gözde Hira  YAMAN , Balıkesir Küçük Kızlar Satranç Yarışması'nda  il birincisi oldu.

Ock

Öğrencimiz Zeynep Bilge Selçuk , Balıkesir Küçük Kızlar Satranç Yarışması '11 Yaş Kategorisi'nde'  il birincisi oldu.

Ock

Değerler Eğitimi kapsamında Ayın Değeri “Adalet ve İnsan Hakları” konulu resim yarışması düzenlenmiştir.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında , Yazar Gürkan Kap ile öğrencilerimizin söyleşi ve imza buluşması 26/12/2023 Salı ve 27/12/2023 Çarşamba günleri okulumuzda gerçekleşti.

Ara

4 D sınıfı Karesi Atatürk Evi'ni ziyaret etti.

Ara

Okulumuz öğretmenlerine OTMG kapsamında Altıeylül RAM Özel Eğitim Bölüm Başkanı Dilek Ufuk tarafından  BEP konulu eğitim semineri verildi.

Ara

4A sınıfı öğretmenimiz NURAN YAYIK  ve 4B sınıfı öğretmenimiz NİHAL TERGEK  öğrencileri ile Atasözleri ve Deyimler Sergisi düzenledi. Sergi Okul Müdürümüz Turhan DEMİRTAŞ ve öğretmenlerimizin katılımıyla İngilizce Dersliğinde açıldı.Hafta boyunca tüm sınıflarımızın ziyaretine açık olacak olan sergide öğrencilerimiz atasözleri ve deyimlerimizi somutlaştırarak anlatıyor.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi,bakanlığın hedefleri doğrultusunda tüm sınıflara psikolojik sağlamlık olgusunu anlayabilmek ve psikolojik sağlamlığın bileşenleri hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla sınıf çalışmaları gerçekleştirmektedir.

Kas

CUMHURİYET'iN 100.YILINDA OKULUMUZDA SERGİ DÜZENLEDİK.ÖĞRENCİLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİ.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI OKULUMUZ BAHÇESİNDE COŞKUYLA KUTLADIK.