Burhan Erdayı II. Kodlama Yarışması

Okulumuz Robotik ve Kodlama Kulübü tarafından düzenlenn ve 30 Mayıs 2023 tarihinden itibaren başlayacako lan Kodlama yarışması ile ilgili detaylar şu şekıildedir.

1. Yarışma müracaatları 26 Mayıs 2023 tarihinde saat 17.00 da sona erecektir.

2. Yarışmaya 2,3 ve 4.sınıflarda öğrenim gören öğrenciler müracaat edecektir.

3. Yarışma Okulumuz Robotik ve Kodlama Atölyesinde gerçekleştirilecektir.

4. Yarışmaya başvuru yapan öğrenciler adına Bilişim Öğretmenimiz tarafından üyelikler açılacak ve şifreler belirlenecektir. Üyel adı ve şifreler yarışma esnasında öğrencilere verilecektir.

5. Yarışmaya başvuru 100 ü geçmesi halinde yarışma süresi 15 dakika ile sınırlı olacaktır. 100 ün altında kalması halinde yarışma süresi 20 dakika olacaktır.

6. Robotik ve Kodlama Atölyemizdeki bilgisayar kapasitesi 15 adettir. Yarışmaya aynı anda 15 öğrenci katılacaktır. Öğrenciler sınıflarına göre sırayla atölyeye çağrılacaktır.

7. Yarışmada öğrencilere belirli bir görev verilecektir. Öğrenciler bu görevleri kodlama yaparak yerine getirecek ve hedef yıldızları toplamaya çalışacaktır. En fazla yıldız toplayan öğrenci yarışmanın galibi olacaktır.

Yarışmaya katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ>>>>>>>>>>>>>>>

Yayın: 22.05.2023 - Güncelleme: 22.05.2023 23:44 - Görüntülenme: 5478