T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Burhan Erdayı İlkokulu

BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VELİ AKADEMİSİ

Değerli Velimiz;

 

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan Balıkesir Veli Akademisi; veli ve çocukların öğrenme ortamlarındaki iletişimi güçlendirerek olumlu bağlantılar kurmayı, velilerin aile içi iletişim ve dinamiklerini destekleyerek çocukların bütüncül iyi oluşlarını sağlamalarına yardımcı olmayı, ev ortamının en iyi öğrenme ortamına nasıl dönüştürüleceğine dair ipuçları sunmayı ve çocukların gelişim sürecini anlamada velilerde farkındalık oluşturmayı amaçlayan veli eğitim programları sunmaktadır. Balıkesir Veli Akademisi kapsamında eş zamanlı olarak il genelinde 28 okulda gerçekleştirilecek olan ve okulumuzun da ev sahiplerinden biri olduğu ilk program ‘’Çocuklarda Sınır Koyma ve Sorumluluk Bilinci Geliştirme Semineri’’ Psikolojik Danışmanımız Sadriye ÇINARLI tarafından verilecektir. Balıkesir Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU’nun da çevrim içi olarak açılışını yapacağı program 27 Şubat 2024 Salı günü saat 13:00’te Altıeylül Burhan Erdayı İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

 

Etkinlik kapsamında ‘’Sorumluluk ve sorumluluk bilinci geliştirme, çocuklar ne ister ve neler yapar, çocuğa sınır koyma nedir, çocuklar neden sınırlara ihtiyaç duyar, çocuklarda sınır koyma ve sorumluluk bilinci geliştirmede kuralların belirlenmesi, disiplin ve disiplin ilkeleri, çocuklarda sorumluluk bilinci gelişimi, sınır koyma ve sorumluluk bilinci geliştirmede kullanılabilecek yöntemler’’ başlıkları ele alınacaktır.

 

Etkinliğin bir veli etkinliği olduğunu ve öğrencilere yönelik olmadığını hatırlatır, katılımınızı heyecanla beklediğimizi bilmenizi isteriz.

 

Saygılarımızla,   

                             

Turhan DEMİRTAŞ

Okul Müdürü

Altıeylül Burhan Erdayı İlkokulu

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.02.2024 - Güncelleme: 17.02.2024 18:26 - Görüntülenme: 1492
  Beğen | 8  kişi beğendi